Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 08 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Koegzisztálás


Arra vonatkozóan, hogy a 3. és 4. denzitású entitások lehetnek-e egy helyen egy időben. Ez valóban megtörténhet, és meg is történik. Hogyan lehetséges ez? Ezek az entitások tényleg nem látják egymást, mivel a 4. denzitásúnak a molekuláris szerkezete gyorsabban mozog, mint a másiké. Minden esetben, amikor idegenek teremtenek kapcsolatot emberekkel, ebből a történésből jelen van valami, például amikor 4. denzitású űrhajók vannak a légkörötökben, de az emberek nem látják ezeket. Ha az idegen entitások azt szeretnék, ha látnák őket, a hajóikat a 3. denzitásba irányítják, elsuhannak, és aztán visszatérve a 4. denzitásba eltűnnek. Egy másik példa erre, amikor az idegenek a 4. denzitásban vannak, a hajóikban, vagy a földközeli tartózkodási helyeiken. Amikor láthatók kívánnak lenni az emberek számára, a 3. denzitásba lépnek a megbeszéléshez. Aztán, amint az lehetséges, hogy biztonságérzetük visszaálljon, visszatérnek a 4. denzitásba.

A bolygótok teljes egészében 3. denzitású most, de a következő évszázadban a 4. denzitásba fog lépni. Mindamellett lehetnek majd a bolygónak részei, melyek - adminisztratív okokból - még a 3. denzitásban fognak működni spirituális szinten. Ezek a területek fizikailag el kell, hogy legyenek különítve, hogy földalatti építményekben még létezhessen egy részleges 3. spirituális denzitású bolygó.

A Földet látogató idegen csoportok közül szinte kivétel nélkül mindegyik a 4. denzitásban van. Van néhány magasabb denzitású entitás is itt a Földön, de amíg ezt teszik, az emberiséggel ugyanolyan kapcsolatban vannak, mint a 4. denzitásúak, így a leírás, melyet mi adni fogunk nektek, érvényes. Itt, ebben a fejtegetésben nem azokra a 4., 5., vagy 6. denzitású entitásokra utalunk, akik emberi testbe kívántak inkarnálódni, hogy segédkezzenek az Átalakulásban. Ezek az egyének a 3. denzitásban vannak, bár ez talán nehéz lehet nekik. Azok a 3. denzitásúak, akik tapasztalták már a létet egy magasabb denzitásban, múltjuk egy fázisához tértek vissza. Ők magasabb frekvenciákhoz lettek szokva, nagyobb mozgáshoz, és a mozgás és a gondolat nagyobb szabadságához. A visszatérés egy alacsonyabb denzitáshoz a vízbe mártózó emberrel mérhető össze, aki a delfineknek segédkezik, míg a víz nyomása súlyosként hat rá. Most, ezek a látogató, magasabb denzitású entitások, akik azért vannak itt, hogy kapcsolatba lépjenek emberekkel, akik esetleg leadnák a Hívást, inkább nem szeretnének többet a súlyos 3. denzitásban lenni, mint amennyi szükséges. Azért lépnek a 3. denzitásba, hogy láthatók legyenek az emberek számára, és azután eltűnjenek a fenébe. Ezért az emberek úgy érzékelik, hogy eltűnnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com