Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 19 >
1995. szeptember
-
longint

ZetaTalk: Az áthelyeződés veszélyei


A legtöbb megtestesült entitás egyszer érzékel denzitásváltást, amikor a következő magasabb denzitásba mozdul, egy Átalakulás alkalmával. De azok, akik azon szorgoskodnak, hogy az Átalakulás folyamatán vagy végkimenetelén dolgozzanak, ismétlődő denzitásváltásokat tapasztalnak, amint az alacsonyabb denzitásba mozdulnak az átalakulásban lévő csoporttal való megbeszélésekre, majd azután vissza a megszokott denzitásukba. Velünk is ez a helyzet, mivel mi alapvetően a 4. denzitásban vagyunk, a közeli víz alatti létesítményekben élve, de a 3. denzitásba mozdulunk, hogy a hibrid-programot folytassuk, vagy hogy kapcsolattartóinkkal értekezzünk, amik majdnem napi tevékenységek. Nem követel ez az egész denzitásváltás-dolog áldozatokat? Igen is meg nem is, a körülményektől függően. Vannak veszélyek, és így a mi helyzetünk, önkéntesek lévén ezekben az átalakulási törekvésekben, magában hordozza a kockázatos szolgálat besorolását.

Mik a veszélyek? Először is ott a veszély, hogy az átmenet esetleg nem lesz teljes, és részben ott maradunk. Ez akkor történhet meg, ha a koordinátákat nem állítják be helyesen, egy olyan dolog, melyre a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk. Ezek a koordináták lényegében körülhatárolások, de olyan körülhatárolások, melyek maguknál a szegélyeknél jobban meghatározottak. A körülhatárolások magukban foglalják a kémiai összetételt, a molekuláris szerkezetet, és a kapcsolódottságot. Egy egyszerű példa egy kémiai összetétel körülhatárolására egy savas anyag mozgatása lenne a közömbös, vagy az alkoholos anyag hátrahagyásával. Egy egyszerű példa egy molekuláris szerkezetű körülhatárolásra a radioaktív anyagok hátrahagyása lenne egy salakkupacban, minden másnak a mozgatásával. A kapcsolódottság körülhatárolására egy asztal egészének mozgatása lenne az egyszerű példa, a székek, a padló és az asztalterítő otthagyásával.

A denzitásváltás veszélyei általában hamar előjönnek egy egyén tapasztalataiban efféle dolgokat illetően, és egy olyan emléket hagynak, ami nem felejtődik el hamar. Az igaz történetek a Philadelphia kísérletről, és az olyan fikciók, mint amelyek A Légy című filmben szerepeltek, nem állnak messze azoktól a szörnyűségektől, melyek akkor történhetnek, ha nem rendelkeznek a szükséges tudással, vagy nincs meg a gondos elővigyázat. Arra is ügyelünk, hogy ne érintsük meg egymást, vagy a kapcsolatba került személyeinket a váltás alatt. Figyelünk, hogy egy átmozdítani kívánt tárgynak minden részletét belefoglaljuk a körülhatásokba. Számos átfedéssel rendelkezünk, valamint redundáns automatizált és kézi ellenőrzésekkel és kiegyenlítésekkel biztosítjuk, hogy a váltás gyakorlatilag meghibásodás-biztos legyen.

Mindamellett vannak pozitív aspektusai is a részleges körülhatárolások elvégzése képességének. Ezzel a mechanizmussal fogjuk itt hagyni a galandférgeket, szúnyogokat, és sok vírust és bakteriális betegséget is, amikor a váltás történik majd a 4. denzitásba a Föld Átalakulása alkalmával. Az ezekre az élő organizmusokra jellemző jelzők egyszerűen nem fognak szerepelni a körülhatárolásokban.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com