Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 71 >
1998. február
1999. 04; 2002. 12.
longint

ZetaTalk: Miért lesznek betegek


Fokozottan, ahogy a póluseltolódás közeledik, a lakosságból megbetegszenek. Ez ismert betegségek gyakoribb előfordulását, láthatólag legyengült immunrendszerek formáját veszi, de új és fejtörést okozó betegségek felbukkanását is okozza, melyekről az emberemlékezet óta nem is hallottak. Mi történik itt? Mágnesességet használó madarak repülésében zavar támad, rossz helyekre érkeznek meg, és mindez kihat az immunrendszerre is, mint csaknem bármi más. A változások a Föld magjában, melyek az El Nino-szerű időjárási mintákat okozták, és a fehér bölényt és a deformált békákat, az emberekre is hatnak. Nemcsak a test kényszerül alkalmazkodni a megváltozott környezethez, melyben az ember előtt ismeretlen sugárzási elemek gyarapodnak; különböző fertőző betegségek kórokozói is arra ösztökélődnek, hogy eltérőképpen viselkedjenek. Kitettségi minták változnak meg eképpen, fertőzések fordulván elő máskülönben egészségesnek tekinthető körülmények között. A baktériumok vándorolnak. A hordozóik vándorolnak. És így az emberek olyan betegségeknek lesznek kitéve, amelyek oly ritkák, hogy dokumentálatlanok az orvosi lapokban.

Gyakorta, egy döntés is van az emberektől és állatoktól úgyszintén, hogy egyszerűen ne tartsanak ki. Megérzik, hogy igen vészes idők járnak előttük. Talán nagy erőfeszítéseikbe kerülne és mégsem lennének képesek túljutni rajta, és egyszerűen elengedik magukat. Hagyják magukat megbetegedni. Ez a legjobb időkben is előfordul, sokféle helyzetben, ahol a doktor egy olyan betegséggel néz szembe, amely nem kéne, hogy pusztító legyen a betegre nézve, de az mégis haldoklik, más helyzetek pedig, ahol az élni akarás kihúzza a beteget a legrosszabb esetből, meglepik és megdöbbentik az orvosokat. Tehát az elhatározásnak, hogy élni akar vagy meghalni, nagy jelentősége van. Ahogy a póluseltolódás ideje közeledik, ez a fajta kellemetlenség fokozatosan erősödni fog, érintve elsősorban a gyengéket és leverteket, minden más betegséghez hasonlóan. Amikor az immunrendszer legyengült - ami megtörténik gyenge ellátottságúaknál vagy akiknek a teste egy legyengült állapotban van egy sorozatbetegség folytán, de azoknál is, akik elkeseredetté válnak -, a betegségek agresszívan támadhatnak, elsöprő sebességgel.

Növekvő betegségeket fogtok látni, furcsa betegségeket, mikrobákat, melyek utaznak, mert egy rovar szétszór és elterjeszt bacilusokat olyan helyeken, ahová normálisan nem jutnak el. Ez nem jelenti azt, hogy a betegség szándékosan lett elterjesztve. Némelyik igen, de az összes betegségek közül, amiket látni fogtok, jóval több, mint 90% egy természetes szituáció, egy természetes előfordulás eredménye. A változások miatt, az örvénylés végett a Föld magjában - és ez egyre inkább igaz lesz a póluseltolódásig. A terméshiányokból származó éhezés és az időjárásnak való kiszolgáltatottság rátesznek még erre egy lapáttal, hogy az elhalálozások, amelyek a póluseltolódás után várhatóak, korábban is elkezdődnek a világ némely részeiben. Természetesen, a pusztítás a póluseltolódás után sokkal súlyosabb lesz. Egy nagy tömege az elhalálozásoknak, amik a póluseltolódás eredményeként történnek, nem a kezdeti behatásnak lesz köszönhető, hanem a betegségeknek, a bacilusok szétszóródásának és a letargikus depressziónak, mely rátelepszik az emberiségre.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva a 2002. december 7-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

Leírtuk 1995-ben, hogy az emberiség és ugyanígy az állatvilág egyre fokozottabban lesz érzékeny a betegségekre, az eltolódáshoz vezető évek, hónapok során. Mikrobák vándorolnak új környezetekbe, a klímaváltozások eredményeként, az emberek és állatok pediglen stressz alatt vannak a földi változások, és úgyszintén a klímaváltozások végett. Vannak emberiség előtt ismeretlen kórokozók, amelyek sokkal agresszívabbakká válnak, és melyeket egy új törzsnek tekintenek, azelőtt ismeretlennek. Ugyancsak, összezavart állatok fognak vándorolni rossz helyekre, legyöngülnek, és fokozzák a sebezhetőségüket a kórokozókkal és stresszbetegségekkel szemben. Mindez, ami a jóslataink közt szerepelt, előjött, ám minden egyes betegség-kitörésnél megkérdőjeleznek minket, hogy mi volt az ok. Egy cirkálóhajón hasi influenza tör ki, vagy ételmérgezés, amit az elvolt figyelmű élelmiszerkezelők okoztak, és ezek nem állnak ellentétben az előrejelzéseinkkel, hogy az emberiség egyre több hibát vét a mindennapi munkája során egy tudat alatti aggodalom és a kormányaik elmulasztása végett, hogy a földi változások problémakörét, amit látnak, hogy történik, a kezükbe vegyék. Ugyancsak, az egyének egy hajón többet beszélgetnek egymással, vagy esetleg bizalmas kapcsolatba kerülnek - míg a múltban nem tették volna - a nyugtalanságból kifolyólag. Személyes védekezéseket elhagynak, és nem kell sokkal több ennél, hogy sok csoport megfertőződjék. Nem mosnak kezet a mosdóban, és egyetlen családtag behozza a kórokozót a szobába, hogy megfertőzze a család többi tagját, stb. Ez semmivel nem több, mint ami meg lett jósolva, és csak fokozódni fog, az emberek eltereltsége, a klímaváltozás, és a kieresztő immunrendszerek révén.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com